Ride with JOY

te huur voor speciale gelegenheden

Mijn naam is Mickey van Gendt.....

Ik ben geboren in 1957 te Naarden (Noord Holland). Ik woon in Koog aan de Zaan, 10 km ten noorden van Amsterdam. Ik heb geen partner of kinderen dus ik heb alle gelegenheid om de tijd zelf in te delen. Om geld te verdienen, werk ik als docent, trainer & coach binnen de tandheelkunde.

Naast mijn reguliere werk, gun ik het plezier, dat ik heb met JOY, ook aan anderen! In 2015, toen ik voor een workshop in de Britse hoofdstad was, werd ik straal verliefd op 'The London cab' en op 15 oktober 2015 heb ik, samen met een vriendin (Josje), JOY gehaald.

De naam 'JOY' is bedacht door Josje en dat is inderdaad de naam die deze auto verdient.

Om iets meer professionaliteit te geven aan het rijden met deze auto, heb ik het chauffeurs-diploma gehaald. Ik ben dus nu ook taxichauffeur maar alleen in mijn eigen JOY.

Omdat mijn hobby 'fotograferen' is, kan ik jullie, tijdens je uitje, op beelden vastleggen!

Ik ken Amsterdam en het Gooi op m'n duimpje, maar ik rijd jullie evengoed naar een andere plek in Nederland (of Parijs?!).

Verder run ik, in Koog aan de Zaan, vlakbij de Zaanse Schans, een gastenverblijf voor         9 á 10 personen. Misschien een idee om een 'Ride with JOY' te combineren met een prettige samenkomst van familie of vrienden? (zie tabblad 'overnachten')

Iedereen heeft wel eens extra aandacht nodig en door gebruikmaking van JOY, zul je een ervaring hebben die je niet snel zult vergeten.

Wat kan JOY je bieden?

Kies 'Jouw wensen' en geef aan hoe JOY straks voor je deur staat.